CUM CASTIGI LUPTA CU UMEZEALA DIN ATMOSFERA?

CUM CASTIGI LUPTA CU UMEZEALA DIN ATMOSFERA?
Vremea caldă aduce cu ea și schimbări în atmoferă, mai ales legate de umiditate și cantitatea acesteia. Ploile de vară sunt o desfătare pentru natură, dar dacă te afli în vacanță și părul tău începe o luptă cu umezeala din atmosferă, bucuria scade, lăsând loc frustrării și chinului. 
Știm cum este să te lupți cu un păr care nu se înțelege cu vremea și tocmai de aceea am selectat câteva sfaturi simple și produse care să te ajute să câștigi .
Ia cu tine un șampon hidratant și folosește o mască hidratantă
Evident că un păr rebel are nevoie de un șampon hidratant care să îi ofere uleiurile și nutrienții necesari. ATENȚIE! Folosirea unui șampon pentru volum, spre exemplu, nu este potrivită pentru femeile care se confruntă cu frizzy hair.
Părul rebel este caracterizat de fire subțiri, uneori cu o tendință ușoară de ondulare și cu o uscățime și predispunere la rupere. Acest tip de păr are nevoie de mai multă hidratare decât alte tipuri de păr, motiv pentru care folosirea unei măști hidratante este esențială. Aceasta, lăsată suficient să acționeze, poate face minuni asupra firului de păr.
Folosește o perie specială
 Peria cu mix de peri, mistreț și nailon distribuie uniform pe toată lungimea părului uleiurile naturale secretate de scalp și astfel hidratează firul de păr. Mai mult decât atât, aest tip de perie nu electizează părul, datorită perilor naturali.
Hidratează părul cu un ser anti frizz sau o cremă- 
Din fericire, există pe piață o mulțime de produse menite să vină în ajutorul femeilor care se confruntă cu fire rebele. Serurile anti-frizz îmbracă firul de păr cu un strat hidratant, care se luptă cu textura uscată a firului de păr și îi oferă acestuia protecție și strălucire în același timp. 
Cremele de păr sunt create special pentru situațiile în care avem nevoie de mai multă definire sau pentru a înmuia firele de păr încăpățânate, care ne fac probleme atunci când ne dorim netezime și strălucire. Sunt ușor de folosit și pot fi intrebunițate și în cazul coafurilor mai complexe, nu doar în cazul stilizării zilnice a părului.
Folosește un spray leave in
Spray-urile leave-in sau balsamul leave-in oferă părului extra hidratare, fără nevoie de clătire, oricând acesta are nevoie. Cum în general părul rebel este și un păr uscat și uneori degradat, un spray leave in vine cu substanțe care să învelească și să îmblânzească firul de păr.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!