CELE MAI IMPORTANTE DECIZII LEGATE DE PARUL TAU

CELE  MAI  IMPORTANTE  DECIZII  LEGATE DE PARUL TAU
Încă din copilărie învățăm faptul că părul nostru nu este doar o parte componentă a corpului ci și un element estetic cu care ne face plăcere să ne jucăm și care contribuie la armonizarea aspectului general. Învățăm despre îngrijirea lui de la mamele noastre, apoi de la prietene, din reviste, media ș.a.m.d și îi acordăm atenție maximă începând cu perioada adolescenței când cel mai probabil facem și schimbări radicale, aprobate sau nu de familie.

Fără doar și poate, adolescența este perioada experimentelor în ceea ce privește părul și dacă te aflii chiar acum în perioada explorării, ne dorim tare mult să ne citești articolele și să iei decizii înțelepte. Știm că nu e ușor să renunți la ideea de a-ți transforma părul lung, brunet într-o cu totul nouă culoare și coafură, un bob roz de exemplu, însă vor exista urmări ale acestei decizii și tocmai de aceea discutăm astăzi despre decizii.
Indiferent de vârstă, perioadă a vieții, stil și dorințe, femeile au o înclinație către schimbări, uneori chiar radicale. Schimbarea anotimpurilor, a stilului de viață, a locului de muncă sau a țării poate fi foarte ușor marcată de o schimbare a coafurii și culorii în perspectiva unei femei curajoase, nu-i așa?

Ei bine, considerăm că pentru ceva atât de important ca aspect general, pentru imaginea și calitatea imaginii pe care o construim zilnic pentru noi, e nevoie să acordăm timp și atenție deciziilor legate de podoaba noastră capilară.
Care sunt cele mai importante decizii legate de aceasta? În primul rând, coafura, dar mai specific am sugera tunsoarea. Scurtarea părului poate părea o ideea genială în momente critice sau pline de bucurie, în situații deranjante, cum ar fi un păr degradat sau la trecerea în anotimul cald. Știm că multe femei aleg să se tundă în situații de acest tip și de multe ori am putut înregistra regrete imediate acțiunii. Relația unei femei cu părul său se construiește, așa cum am menționat, în timp, începând cu perioada copilăriei.

Chiar dacă îți place să experimentezi și lungimea părului nu este un must pentru stilul tău personal, energia ta trebuie să definească ce tip de coafură îți dorești, nu temperatura de afară și nu o perioadă mai grea din viață. Tocmai de aceea, considerăm că singurele momente în care o tunsoare trebuie luată în calcul chiar dacă nu vă doriți din suflet acel lucru sunt cele legate de sănătatea părului. Prevenirea degradării firului de păr este cea mai importantă etapă din îngrijirea acestuia și vă poate scuti de a lua decizii forțate. Un șampon potrivit, o mască hidratantă, leave-in și orice ulei simți că se potrivește tipului tău de păr sunt doar câteva dintre elementele de luat în calcul pentru o rutină de prevenție. Și nu uita de protecția termică!

O altă decizie importantă este legată de schimbarea culorii. De cele mai multe ori aceste două schimbări vin la pachet, așa că tot ce am menționat mai sus este valabil și pentru colorare. Ia-ți timp pentru a decide și încearcă ori de câte ori te intersectezi cu acest gând să apelezi la specialistul tău și să discutați despre opțiunile de calitate pe care le ai la îndemână, variantele potrivite pentru tine, produsele pe care va trebui să le folosești după și stilul tău personal.

Există situații când te simți inspirată de o imagine de pe Pinterest care nu are de fapt nicio legătură cu stilul personal și e important ca în acel moment să respiri adânc, să faci o baie fierbinte, să-ți pui o mască hrănitoare pe păr, să-l răsfeți și să-l coafezi. Dacă după toate astea vei avea același impuls, sună-ți stilistul și cere-i opinia!

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!