CE PRODUSE IEI CU TINE LA FESTIVAL?

CE PRODUSE IEI CU TINE LA FESTIVAL?
Mare bucurie, mare, cu venirea vremii bune și implicit a tuturor petrecerilor și festivalurilor care mai de care mai colorate, în locații mai interesante și cu specific mai exotic. Ei bine și nouă ne plac tare mult petrecerile și tocmai de aceea ne-am gândit că ar fi o idee bună să ne ajutăm clientele și cititoarele să își facă o listă de produse esențiale pentru astfel de petreceri. Vrei să ai un păr sănătos, frumos și pregătit pentru zile la rând de distracție în aer liber? Ia în calcul folosirea și punerea în bagaj a acestor produse esențiale:

Un mini șampon potrivit tipului tău de păr
Indiferent de perioada pe care o petreci la festival, e important să ai cu tine un șampon. Chiar dacă stai două zile și de obicei rutina ta de curățare a părului este făcută la 3 zile, ia cu tine în geantă un mini șampon (nu trebuie să fie mini, poți folosi recipiente de călătorie și poți pune în ele șamponul tău preferat). Nu te abate de la nevoile tipului tău de păr doar pentru că nu ești acasă și nu face compromisuri fără sens. Nu lua cu tine orice șampon, doar pentru că este vorba de maxim 2 spălări ci acordă-i părului tău toată atenția și grija de care are nevoie, în orice condiții și context. Fă același lucru și cu balsamul! Dacă reușești să completezi o rutină de curățare în timpul petrecut la festival (în condiții de camping) nu renunța la produsul menit să îmblânzească și să hrănească suplimentar firul de păr. Balsamul sau masca de păr te va ajuta în a crea o coafură naturală care să emane strălucire și sănătate.

Ia cu tine un produs cheie
Nu pleca fără produsul tău de bază: pentru unele femei, acesta este spuma de păr, pentru altele spray-ul texturizant, iar pentru altele este fixativul. Oricare ar fi acel produs, este important să te ajute să îți modelezi părul exact așa cum te bucură cel mai tare pentru că da, la petreceri și evenimente, părul face parte din styling-ul tău și clar îți influențează starea generală. Știm că nu te poți simți 100% în largul tău dacă părul nu este așezat așa cum îți place și de aceea te îndemnăm să investești în acel produs cheie pentru tine și să îl iei în geantă oriunde ai merge.

Șamponul uscat 
Acest produs, dacă nu este deja produsul tău cheie, e un produs care te poate scoate din multe încurcături. Fie că scalpul tău produce prea mult sebum, fie că părul tău nu prea are volum, este prea fin, drept și nu are textură sau îți dorești un refresh de moment, șamponul uscat poate să rezolve orice problemă. Este un produs extrem de căutat, iubit și foarte folosit, însă dorim, ca de fiecare dată să menționăm că trebuie folosit cu moderație, deoarece nu înlocuiește sub nicio formă rutina de curățare și nici nu are vreo asemănare cu șamponul clasic. Mai mult decât atât, folosirea acestuia în exces poate dăuna unui scalp sensibil.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!