CE PRODUSE IEI CU TINE IN VACANTA?

CE PRODUSE IEI CU TINE IN VACANTA?
A început perioada vacanțelor, fie ele scurte sau pe o vreme nu tocmai caldă, însă cu siguranță avem nevoie de produse care să ne fie alături în orice situație și pentru asta trebuie să le alegem cu grijă și cu atenție la nevoile părului nostru. 
Am făcut o listă generală cu ce consideră specialiștii noștri că ar fi util oricărei femei în geanta de voiaj, dar cu siguranță această listă este una flexibilă și se adaptează în funcție de nevoile fiecărei persoane.
Șampon
Dacă ai părul uscat/ deteriorat, nevoia principală este de hidratare, așadar vei avea nevoie de un șampon bogat în substanțe nutritive, hidratante și uleiuri de cea mai bună calitate și în vacanță, pentru ca părul tău să fie hrănit și hidratat exact așa cum are nevoie. Bineînțeles, schema de îngrijire nu se oprește aici, toate produsele ar trebui să fie potrivite nevoilor părului tău.

Balsamul
La fel ca și șamponul, balsamul trebuie ales în funcție de nevoile părului dumneavoastră. Fie că vă doriți mai mult volum, doriți să neteziți firele frizate, doriți să ameliorați tendința scalpului de îngrășare sau să atenuați nuanțele de portocaliu din părul blond, există seturi de șampon și balsam pentru toate acestea. Atenție! Balsamul trebuie lăsat să acționeze pe păr exact atât cât se menționează pe prospectul acestuia, deoarece lăsat mai puțin nu poate să atingă nivelul maxim de îngrijire pentru care a fost creat.

Masca de păr
Masca de păr este esențială în kit-ul de îngrijire a oricărei femei deoarece aceasta intensifică beneficiile șamponului și/sau ale balsamului, oferind astfel părului mai multe substanțe nutritive și implicit mai multă sănătate, strălucire și hidratare. Atenție! Pentru ca acest pas din îngrijirea părului să fie unul de succes, masca de păr trebuie lăsată să acționeze atât cât este indicat pe ambalaj, nu mai puțin. 

Șamponul uscat 
E clar deja că toată lumea aflat, de câțiva ani de existența acestui produs minune care a devenit rapid prietenul tuturor femeilor. Acest șampon spray nu este altceva decât o pudră absorbantă menită să elimine excesul de sebum de pe scalp. Ajută, bineînțeles și la styling, oferind o ușoară texturizare a firului de păr și puțin mai mult volum.
ATENȚIE! Șamponul uscat nu este un produs care să facă parte din rutina zilnică de îngrijire și stilizare a părului, acesta fiind menit să fie folosit în situații de urgență, între spălări, nicidecum ca un înlocuitor al șamponului normal.

Ulei/ serum 
Este travel size și te poate scoate dintr-o situație neplăcută în care părul nu vrea să te asculte, indiferent dacă ești acasă sau în vacanță. 
Protecție UV
Chiar dacă vremea caldă va veni cu adevărat abia în lunile de vară, ele nu sunt departe. Razele UV sunt prezente chiar și în anotimpul mai rece. Așa cum dermatologii recomandă SPF, specialiștii în îngrijirea și stilizarea părului recomandă folosirea unei protecții UV pentru părul tău. Un balsam spray este perfect pentru asta.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!