CE FACI CAND AI A BAD HAIR DAY?

CE FACI CAND AI A BAD HAIR DAY?
Cât de des te trezești într-o bad hair day și nu știi ce să faci? Știm cât de complicat poate fi atunci când te grăbești să fugi la cursuri sau la birou și părul nu vrea să te asculte. 
Te rugăm, nu te supăra pe el! E foarte important să îți apreciezi și înțelegi părul și să îi acorzi tot timpul atenția de care are nevoie. Dacă te vei înfuria și vei alege să tragi de el în toate direcțiile, probabil vei sfârși cu lacrimi de frustrare și câteva fire rupte. Ah și..probabil cu un păr mult mai stresat decât era înainte. Părul trece prin fel de fel de perioade și are nevoie de suportul nostru în cele mai dificile. Dacă te-ai asigurat că sănătatea ta este bună, că duci o viață echilibrată și folosești produse potrivite părului tău, profesionale și cu o frecvență potrivită, atunci este vorba cu siguranță doar de o zi mai proastă. Părul tău are nevoie doar de puțin ajutor în aceste zile și suntem aici pentru a-ți da câteva sugestii:
Fă un messy bun!
Nimic mai simplu când părul tău nu te ascultă. E ușor, rapid, arată cool și te scapă de mult stres într-o zi foarte ocupată. 
Împletește!
La fel ca messy bun, o împletitură e o variantă rapidă în care îți poți stiliza părul când nu vrea să se așeze. Aproape toate femeile știu să își împletească părul și trendurile ultimilor ani ne scapă de grija perfecțiunii când vine vorba de coafuri. Împletiturile nu trebuie să fie perfecte,  pot fi oricât de messy atât timp cât te simți confortabilă cu asta.
Coadă de cal
Dacă vrei să adopți un stil minimal și în același timp să arăți classy, o coadă simplă e o variantă la fel de rapidă. Necesită doar mai mult efort decât un messy bun deoarece ar fi indicat să folosești un elastic de culoarea părului, incolor sau să îl acoperi cu o șuviță din părul tău. 
Accesorii pentru păr
Accesoriile sunt și ele prietenele tale când părul are o zi mai proastă. Poți salva situația cu un turban, o bentiță, agrafe cool sau agrafe simple care te pot aprijini în a crea o coafură messy și cool în același timp. 
Pentru toate aceste idei și nu numai ai nevoie și de produse aliat care să se împrietenească pe loc cu părul tău și să facă din ziua lui mai puțin bună o ocazie perfectă de a-ți exersa skill urile. 
Ia în calcul folosirea unui spray texturizant, a unei pudre pentru volum sau a unui șampon uscat. Acestea sunt produse create special pentru a ajuta părul lipsit de volum, așa că ar trebui să te bucuri de potențialul lor, din plin.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!