CE FACEM CU PĂRUL PE TIMPUL NOPTII?

CE FACEM CU PĂRUL PE TIMPUL NOPTII?
Acordăm foarte mare  atenție părului pe timp de zi, folosind cele mai bune produse de îngrijire și stilizare, căutând cei mai renumiți specialiști și cele mai noi trend-uri. Ce facem, însă, atunci când părul nu se află în lumina zilei, în atenția tuturor celor din jur, ci în intimitatea casei noastre, pe timp de noapte?
Este extrem de importantă rutina de îngrijire a părului nu doar dimineața ci și seara, înaintea și pe timpul somnului, deoarece aceasta ne poate ajuta să avem un păr mai frumos, mai sănătos sau din contră, poate să contribuie la deteriorarea mai rapidă a acestuia.
Haideți să vedem ce putem face pentru părul nostru pe timp de noapte, înaintea și pe timpul somnului!

Nu dormi cu părul ud!
Este una dintre cele mai importante lucruri când vine vorba despre grija pentru păr pe timpul nopții. Părul ud este extrem de fragil, se rupe mult mai ușor și se poate deteriora extrem de repede de la frecarea cu fața de pernă. Mai mult decât atât, se va încurca extrem de tare, se va usca în forme stranii și cu siguranță va contribui și la deterioraea stării de sănătate dacă ai o sensibilitate la frig. Usucă-l cu un uscător profesional, nu înainte de a folosi o protecție termică și, dacă dorești, o spumă pentru volum care să te ajute la stilizarea sa mai rapidă a doua zi.

Atenție la fața de pernă!
Ideal ar fi să folosești o față de pernă din mătase. Acest lucru este benefic nu doar pentru părul tău, dar și pentru tenul tău, previne apariția ridurilor și oferă părului o suprafață fină, lucioasă care să nu contribuie la deteriorarea vârfurilor prin frecare. Dacă totuși acest lucru nu este posiblil, ai grijă ca fața de pernă să fie schimbată des și să fie confecționată dintr-un material natural.

Periază-l înainte de somn.
Fie că este proaspăt spălat și uscat sau nu, părul are nevoie de un periaj înainte de somn pentru a putea elimina firele ce se elimină zilnic și pentru a preveni apariția unor situații foarte..încurcate. Ai grijă ca peria ta să fie una de calitate, ideal cu un mix de peri naturali și de nylon care să contribuie nu doar la descurcarea ușoară a părului ci și la distribuirea uniformă a uleiurilor naturale ale scalpului pe toată lungimea firului de păr.

Folosește o eșarfă dacă ai părul lung sau l-ai stilizat după uscare.
E adevărat, stilizarea părului înainte de somn nu este cea mai bună alegere, dar pentru unele femei funcționează. Pentru a nu distruge styling-ul și pentru a proteja părul de ruperea firelor, încurcarea acestora sau orice alt accident, folosește o eșarfă de mătase pe care s-o prinzi astfel încât părul să fie protejat, dar să stea lejer în același timp.

Prinde-l într-un scrunchie lejer.
Ideal, părul lung ar trebui prins pe timpul nopții. Astfel, el este protejat de încurcare, rupere, frecare, în concluzie, de orice proces nedorit care ar contribui la deterioraea accelerată a acestuia. Recomandăm folosirea unui scrunchie lejer, fără aplicații și bineînțeles, descurcarea părului înainte de a fi prins. Loțiunile de descurcare a părului sunt un aliat de nădejde al părului lung.

Folosește ulei pentru vârfuri.
Extrem de importantă este si protecția vărfurilor pe timp de noapte și toate etapele menționate mai sus iau în calcul și această porțiune a firului de păr, dar cu toate astea, un ulei de păr special pentru a hidrata și preveni deteriorarea vârfurilor ar trebui să nu lipsească din rutina de îngrijire de dinainte de somn.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!