CARE ESTE PERIA ROTUNDA SI CE FACEM CU EA?

CARE ESTE PERIA ROTUNDA SI CE FACEM CU EA?
În ultimii ani, peria rotundă a căpătat și mai multă popularitate în rândul femeilor de pretutindeni, cu atât mai mult cu cât apatiția tutorialelor de pe internet ne face să ne descoperim, sau nu, noi talente. Așadar, această ustensilă super populară se află în casa multor femei și totuși jumătate dintre acestea nu o folosesc. De ce? Pentru că au cumpărat-o dintr-un impuls sau pentru că au descoperit că nu pot face cu ea ce au văzut la salon sau în clipul acelui blogger de beauty? Există și cealaltă categorie de femei care încă nu au această perie acasă și pentru toate categoriile menționate, suntem aici și discutăm despre PERIA ROTUNDĂ. 

De ce e bine să o ai? Ce poți face cu ea? Ce nu poți face cu ea? E greu sau ușor de folosit? Ce mărime e potrivită? Ce înveliș, ce straturi, ce peri? Toate detaliile, în rândurile ce urmează .

Peria rotundă este o perie folosită la coafat, nu este idicat a fi folosită pentru descurcarea părului, ea având o formă circulară ce ajută la netezire, ondulare sau uscare împreună cu un uscător de păr.

Există multe tipuri de perii rotunde, atât din punct de vedere al materialului din care sunt confecționați perii, învelișul circular de la bază sau diametrul. În funcție de lungimea și densitatea părului dumneavoastră puteți alege diametrul împreună cu specialistul din magazin sau consultându-vă chiar cu specialistul dvs. Recomandările noastre sunt periile Balmain, cu înveliș ceramic. Avem 4 variante de dimensiuni pe care le puteți vedea mai jos.

Ce face o perie rotundă?
Peria rotundă ajută în primul rând la o uscare a părului mult mai calitativă, care și coafează în același timp. Părul trebuie să fie uscat în prealabil în proporție de 70%, bineînțeles cu protecție termică aplicată. După aceea, peria rotundă vine în ajutorul uscătorului pentru a crea fie bucle, fie pentru a netezi, fie pentru a crea pur și simplu forma dorită- volum, vârfurile în interior sau exterior. 

Este un tool indispensabil și ușor de folosit, după puțin exercițiu. Poate părea copleșitor la început, dar odată ce descoperiți frumusețea procesului și controlul pe care îl puteți dobândi asupra rezultatului final, devine o plăcere folosirea lui.
O astfel de perie poate să facă minuni chiar și cu cel mai încăpățânat păr, ajutându-l să se netezească sau să se onduleze natural, fără prea mult efort și prea multă căldură- este ideală pentru părul uscat, frizat sau părul ce necesită o cură de ustensile ce emană prea multă căldură și l-ar putea degrada.

Recomandăm utilizarea sa cu răbdare, combinarea cu produse profesionale care să ajute în proces, secționarea părului și respectarea regulilor de uscare în prealabil și folosirea protecției termice.
Nu uita că ustensilele, produsele și grija cu care îți atingi părul, pot face o diferență enormă pentru sănătatea și frumusețea acestuia!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!