BLONDUL PERFECT IN DOAR 3 PASI

BLONDUL PERFECT IN DOAR 3 PASI
Cea mai populară nuanță de păr dorită de doamne și domnișoare din toată lumea este blondul. Fie că vorbim despre femei blonde natural care caută să-și îmbunătățească aspectul general al culorii, fie că vorbim despre femei ce au alte culori ale părului și își doresc cu ardoare să-l deschidă, blondul este subiectul principal când vine vorba despre femei și părul acestora.

Nu știm nici până astăzi care este motivul pentru care părul blond este atât de îndrăgit și dorit. Să fie oare vorba despre faptul că nu este atât de popular ca toate celelalte nuanțe? Să fie basmele și Disney motivele pentru care toate femeile s-au visat măcar o dată în viața lor blonde? Rămâne un mister. Ce știm cu certitudine este că blondul nu este ușor de obținut și de întreținut. Spunem asta cu profesionalism și sinceritate deoarece ne dorim ca toate clientele noastre să ia în calcul acest aspect atunci când aleg să treacă de la brunet la blond.

Atenție! Trecerea de la o nuanță închisă la una foarte deschisă necesită mult timp, răbdare, atenție și un fel de disciplină când vine vorba e portejarea și îngrijirea părului. Vom discuta despre acest lucru cu altă ocazie.

Odată opținută culoarea dorită, blondul mult visat, poate fi cale scurtă până la pierderea acesteia, dacă nu ținem cont de câteva lucruri esențiale.
Șamponul folosit trebuie să fie potrivit tipului de păr și adaptat culorii alese. Nu folosiți șampon cu reflexii mov dacă blondul pe care l-ați ales este unul extrem de cald ce amintește de nuanța mierii.
Dacă întâmpinați problema pigmentului portocaliu ce apare la o anumită perioadă în cazurile în care s-a executat o decolorare, folosiți cu încredere un șampon special creat pentru a remedia această problemă. Există o multitudine de variante de astfel de produse și vă invităm cu drag în secțiunea magazin a site-ului nostru pentru a le vedea și a vă alege preferatul.

Hidratarea părului blond reprezintă baza texturii acestuia. Părul blond tinde să se deshidrateze mult mai ușor, mai ales dacă discutăm despre un păr decolorat. Dacă părul decolorat nu primește suficientă hidratare, acesta va căpăta un aspect frizat, deloc armonios, care va defavoriza și frumusețea nuanței și aspectul general al părului. Folosește produse precum o mască intens hidratantă, un ulei, un produs leave in și oferă-i părului hidratarea de care are nevoie, astfel încât nuanța ta de blond să strălucească.

Protejează-l de căldura intensă a instrumentelor de coafat și de razele puternice ale soarelui. La fel ca în cazul deshidratării, instrumentele de coafat pot produce deteriorări ale terminațiilor și nu numai, părul blond fiind și de data aceasta mai predispus la neplăceri de acest tip.
Folosește de fiecare dată când petreci timp în aer liber o protecție UV pentru păr și evită, pe cât posibil utilizarea frecventă a instrumentelor de coafat iar atunci când o faci, folosește protecție termică. Aceasta se va asigura că părul tău are un strat protector ce va îngreuna acțiunea dăunătoare a căldurii excesive specifică instrumentelor pentru păr.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!