AJUTOR IN STILIZAREA RAPIDA A PARULUI

AJUTOR IN STILIZAREA RAPIDA A PARULUI
Știm că uneori ai avea nevoie de o minune care să acționeze asupra podoabei capilare și să te ajute. Știm că poate părea lipsit de viață, fără volum, fără formă și greu de aranjat la fel cum știm și că din fericire, revoluțioarea produselor de îngrijire și stilizare a părului a venit cu mai multe variante pentru această nevoie a noastră, a tuturor.

Sunt foarte puține femei care nu își doresc mai multă textură când vine vorba de podoaba lor capilară așa că am făcut o listă de produse ajutor pentru ca părul nostru să nu pară plat, lipsit de volum, formă și textură.
Produsele pentru texturizare variază în funcție de propria lor textură, acestea fiind fie pudră, spray sau ceară și recomandăm alegerea acestora în funcție de rezultatul pe care vi-l doriți și de cât de familiară sunteți în a lucra cu acest tip de produs.
Iată câteva produse de styling cu efect instant pe care merită să le ai la îndemână oricând, oriunde.

Spuma pentru volum
Aceasta poate face minuni dacă îți dorești ca imediat după ce ți-ai uscat părul acesta să fie voluminous de la rădăcină și să nu mai aibă nevoie de prea multe intervenții. Aplică spuma pe părul umed și usucă-ți părul exact așa cum ți-ai dori să stea.

Șamponul uscat 
Probabil cel mai cunoscut și cel mai folosit produs pentru texturizare, care te poate scoate din orice încurcătură, în orice moment al zilei și indiferent de locul în care te afli. Acest șampon spray nu este altceva decât o pudră absorbantă menită să elimine excesul de sebum de pe scalp. Ajută, bineînțeles și la styling, oferind o ușoară texturizare a firului de păr și puțin mai mult volum.
ATENȚIE! Șamponul uscat nu este un produs care să facă parte din rutina zilnică de îngrijire și stilizare a părului, acesta fiind menit să fie folosit în situații de urgență, între spălări, nicidecum ca un înlocuitor al șamponului normal.

Crema de par 
Deoarece părul rebel cu tendință de frizare dă bătăi de cap tuturor femeilor, mai ales în perioada rece a anului, o cremă pentru păr este ideală în geantă sau la birou. Putem apela la ea ori de câte ori avem nevoie de a da un refresh părului, de a-l stiliza discret fără a ne lupta cu firele neascultătoare. Aceasta funcționează la fel de bine și pe părul ondulat, conferind buclelor un aspect mai neted și o formă mai definită.

Spray pentru strălucire
De câte ori nu te-ai gândit în drum spre un eveniment că ți-ai fi dorit puțin mai multă strălucire? Părul poate deveni tern din foarte multe motive, fie că este vorba de o nevoie directă a sa de hidratare, fie că poluarea mediului înconjurător a intervenit asupra sa. Oricare ar fi motivul, părul tern are nevoie de un ajutor de nădejde ori de câte ori simți că un strop de strălucire ți-ai da un boost de încredere. Așadar, un spray pentru strălucire nu ar trebui să lipsească din geanta ta de zi cu zi, din vestiarul de la locul de muncă sau din geanta de călătorie.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!