A VENIT VARA! CE FAC PENTRU PARUL MEU?

A VENIT VARA! CE FAC PENTRU PARUL MEU?
A venit cu mare bucurie, vara. Poate că încă nu și-a intat 100% în drepturi, dar calendaristic vorbind este aici și zilele călduroase ne-au cam luat prin surprindere în ultimele săptămâni.
La fiecare nouă etapă, fie ea calendaristică sau în viața personală, este indicat să luăm în considerare și niște schimbări necesare în ceea ce privește rutina de îngrijire generală și a părului nostru. Haideți să vedem împreună ce ar fi indicat să luăm în considerare la început de vară!

New start! 
Este timpul pentru tunderea vârfurilor, asta dacă nu ai făcut-o recent. Tindem ca pe perioada iernii să facem asta mult mai rar, iar acum este momentul perfect pentru a elimina ce s-a uzat în lunile de iarnă și primăvară. Consultă-te cu specialistul tău și hotărâți dacă este nevoie de a scurta foarte puțin vârfurile sau mai potrivit ar fi să optezi pentru o nouă tunsoare.

Schimbă produsele!
O schimbare a produselor de spălare a părului este binevenită. O dată cu încălzirea vremii, nu mai e nevoie de atât de multă hidratare ce pe timpul lunilor reci, tocmai de aceea nu mai avem nevoie de produse foarte grele care să se lupte cu a păstra umezeala în structura firului de păr. Fă o schimbare și alege ceva mai ușor, potrivit tipului tău de păr.

Nu neglija peria!
Folosește o perie de descurcare înainte de spălare și nu numai, încearcă să alegi o perie de foarte bună calitate pentru părul tău în general. Aceasta reprezintă o investiție pe termen lung, iar un mix de peri naturali și peri de nailon este perfect pentru a oferi firului de păr tensiunea minimă necesară și îngrijirea pe care o merită iar dacă porți extensii, ia în calcul folosirea unei perii speciale pentru acestea.


Protecție UV
 Așa cum dermatologii recomandă SPF, specialiștii în îngrijirea și stilizarea părului recomandă folosirea unei protecții UV pentru părul tău. Un balsam spray este perfect pentru asta. Este un produs indispensabil vara aceasta!

Soluții anti-frizz
Din fericire, există pe piață o mulțime de produse menite să vină în ajutorul femeilor care se confruntă cu fire rebele. Serurile anti-frizz îmbracă firul de păr cu un strat hidratant, care se luptă cu textura uscată a firului de păr și îi oferă acestuia protecție și strălucire în același timp.
Poți opta pentru hidratarea părului cu un ser anti frizz.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!