CUM SĂ REDAI STRĂLUCIREA PĂRULUI TĂU?

CUM SĂ REDAI STRĂLUCIREA PĂRULUI TĂU?

Poate ai senzația de multe ori că părul tău pare obosit, tern și lipsit de viață. Ritmul alert al vieții ne face să trecem prin tot felul de avalanșe fizice și emoționale, iar multe dintre acestea ne pot afecta sănătatea și vitalitatea. Părul nostru este, de multe ori, la fel ca și unghiile și tenul, oglinda perfectă către starea noastră interioară. Cu cât acumulezi mai multă oboseală și mai mult stres, cu atât asta se va reflecta mai clar în aspectul exterior.

Pentru a-ți recăpăta sănătatea și strălucirea părului, ia în calcul următoarele lucruri:

1. Alimentația este extrem de IMPORTANTĂ!
Știm că nu ai suficient timp pentru 3 mese pe zi, cu atât mai mult pentru 3 mese echilibrate, însă acesta este un element extrem de important pentru starea ta generală, nu doar pentru frumusețea părului. Alimentele sunt primele care contribuie la bunăstarea corpului și conferă aspectul armonios pe care ni-l dorim. Încearcă să iei asta în calcul ori de câte ori treci peste o masă și alegi să cumperi un covrig de la chioșc.

2. Ia VITAMINE!
Consultă-ți medicul sau fă cercetare online și analizează ce spun oamenii care te inspiră și în care ai încredere. Deoarece alimentația noastră de zi cu zi nu ne oferă tot ce avem nevoie pentru a funcționa optim, de cele mai multe ori descoperim (sau nu, dar ne-o arată corpul) că avem carențe. Suplimentează-ți aportul zilnic de vitamine și vei vedea diferențe, dar te rugăm să fii atentă la ce anume alegi să consumi. Nu toate suplimentele sunt potrivite pentru toată lumea și nu toate suplimentele conțin ceea ce ar trebui și ce avem nevoie.

3. DORMI suficient!
8 ore de somn pe noapte sună ca un vis ce greu mai poate deveni realitate în contextul actual, dar încearcă măcar să suplimentezi ori de câte ori ai ocazia și să nu treci sub 6 ore de somn pe noapte. Lipsa somnului ne afectează mult mai mult decât ne putem imagina și implicit, poate duce la deteriorarea și căderea părului.

4. Folosește produse profesionale, potrivite tipului tău de păr!
Una dintre greșelile care duc la aspectul tern al părului este să îi oferim ceea ce el NU ARE NEVOIE. Să folosim un tip de șampon care nu îl ajută, să alegem o mască de păr care nu oferă niciun fel de suport pentru simplu fapt că nu conține ceea ce părului tău îi lipsește sau pur și simplu să alegem produse de proastă calitate care ne încarcă inutil părul cu substanțe chimice.
Poate părea o investiție (și chiar e) achiziționarea de produse de calitate, dar sunt cele ce vor face diferența în rutina ta de îngrijire a părului.

Sănătatea și frumusețea sunt interconectate și nu se mențin ușor. Mare parte din baza acestora pleacă din interior, așa că grija pentru alimentație, somn, nivel de stres și suplimente trebuie să fie la fel de mare precum grija pentru produsele pe care le folosim la exterior, originea acestora și efectele pe care le au asupra noastră. Susținem utilizarea produselor profesionale și te încurajăm să investești înțelept.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!